Autor:

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Vepřové maso
panenka
12 plátek
Citronová šťáva
z jednoho citronu
 
Šunka
v celku
250 g
Česnek 2 stroužek
Petržel 1 svazek
Vejce 2 ks
Mouka
na obalení
 
Strouhanka
na obalení
 
Olivový olej
na smažení
 
Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Plátky masa (šikmo krájené jsou větší) naklepejte, aby byly stejnoměrné a pokud možno velké. Šťávu z citronu promíchejte s jemně nasekanou petrželí a drceným česnekem v misce, vložte plátky masa a otočte, aby byly pokryty marinádou. Nechte asi 2 hodiny v chladu marinovat.

Z masa pak setřete česnek a do každého plátku zabalte delší hranolek šunky. Obalte v mouce, vejci a strouhance a dozlatova usmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na kuchyňském papíru nechte odsát přebytečný tuk a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web