Autor:

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Vepřové maso
panenka
12 plátek
Citronová šťáva
z jednoho citronu
 
Šunka
v celku
250 g
Česnek 2 stroužek
Petržel 1 svazek
Vejce 2 ks
Mouka
na obalení
 
Strouhanka
na obalení
 
Olivový olej
na smažení
 
Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Plátky masa (šikmo krájené jsou větší) naklepejte, aby byly stejnoměrné a pokud možno velké. Šťávu z citronu promíchejte s jemně nasekanou petrželí a drceným česnekem v misce, vložte plátky masa a otočte, aby byly pokryty marinádou. Nechte asi 2 hodiny v chladu marinovat.

Z masa pak setřete česnek a do každého plátku zabalte delší hranolek šunky. Obalte v mouce, vejci a strouhance a dozlatova usmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na kuchyňském papíru nechte odsát přebytečný tuk a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 3x)
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web