Autor:

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Vepřové maso
panenka
12 plátek
Citronová šťáva
z jednoho citronu
 
Šunka
v celku
250 g
Česnek 2 stroužek
Petržel 1 svazek
Vejce 2 ks
Mouka
na obalení
 
Strouhanka
na obalení
 
Olivový olej
na smažení
 
Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Plátky masa (šikmo krájené jsou větší) naklepejte, aby byly stejnoměrné a pokud možno velké. Šťávu z citronu promíchejte s jemně nasekanou petrželí a drceným česnekem v misce, vložte plátky masa a otočte, aby byly pokryty marinádou. Nechte asi 2 hodiny v chladu marinovat.

Z masa pak setřete česnek a do každého plátku zabalte delší hranolek šunky. Obalte v mouce, vejci a strouhance a dozlatova usmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na kuchyňském papíru nechte odsát přebytečný tuk a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web