Autor:

Voroněžská jehla

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Klobása  
Anglická slanina
nebo uzené maso
 
Tvrdý sýr  
Vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vejce, hl.mouku a strouhanku si necháme na trojobal, ostatní ingredience nakrájíme přibližně na stejné kousky.
Na dřevěnou špejli napichujeme střídavě maso ,kolečko klobásky, ang.slaninu a tvrdý sýr.
Takto připravené špízy obalíme v trojobalu a smažíme v oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Voroněžská jehla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web