Autor:

Voroněžská jehla

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Klobása  
Anglická slanina
nebo uzené maso
 
Tvrdý sýr  
Vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vejce, hl.mouku a strouhanku si necháme na trojobal, ostatní ingredience nakrájíme přibližně na stejné kousky.
Na dřevěnou špejli napichujeme střídavě maso ,kolečko klobásky, ang.slaninu a tvrdý sýr.
Takto připravené špízy obalíme v trojobalu a smažíme v oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Voroněžská jehla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web