Super sýrová jehla

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g hermelín
    • 150
      g eidam sýr
    • 50
      g olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • vejce
    • grilovací koření Nebo ochucený pepř
    • rostlinný olej
  • trojobal na obalení
    • hladká mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ochucené a posypané sýry kořením střídavě napícháváme na nerezovou jehlu nebo špízek, postupně dvakrát nebo i třikrát obalíme a smažíme v rozpáleném oleji.
2
Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky, zeleninovým salátem a nebo pořádnou porcí tatarky.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • bajík
    bajík |

    19. 2. 2008 09:49

    kdybych tam nedala hermelín tak to není ono

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    2. 3. 2005 11:12

    Když se to obalí 2x až 3x v trojobalu, tak se to nerozteče!

  • Radek Tito
    Radek Tito |

    28. 2. 2005 17:44

    To se nerozteče?

  • patricie
    patricie |

    6. 8. 2004 11:56

    Bylo to vinikající.Pikantní

  • bára
    bára |

    6. 8. 2004 11:45

    Skvělé-pikantní,chutné.Přidala jsem ještě romadúr.