Autor:

Vepřový guláš na pivě

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
z plece
400 g
Sůl  
Kmín
špetka
 
Sádlo
nebo tuku
80 g
Hladká mouka 20 g
Česnek 2 stroužek
Chleba
krajíc
1 ks
Pivo
světlé
250 ml
Citronová kůra
omytá
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na kostky nakrájené a omyté maso osolíme, okořeníme, vložíme na jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a osmažíme ze všech stran, pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb a vše zalijeme pivem a omáčku dobře provaříme. Do omáčky vložíme pro chuť kousek seříznuté nadrobno nasekané dobře omyté citrónové kůry. Omáčku pak protřeme sítem, přidáme se solí rozetřený česnek a nalijeme na maso. Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš na pivě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web