Vepřové rolky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • vejce
    • smetana
    • žampiony
    • cibulka
    • okurka
    • maso jiný druh - (např. slanina, párek, klidně i ďábelské toasty - to je mňamka)
  • Příloha
    • americké brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky (klidně užší, ale delší, aby šly zabalit) naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou. Rozložíme na prkénko, v libovolném pořadí na plátky poklademe: nakrájenou okurku, plátek vajíčka, masíčko dle výběru, žampion, nakrájenou cibulku na drobno. Pokud by někdo měl vlastní přísadu, je možno použít dle chuti cokoli.
2
Jednotlivé plátky masa zabalíme do rolek. Rolky vložíme do pekáčku s kouskem sádla ev. másla dle zvyklosti a okolní místo vyplníme brambory nakrájenými na půlměsíčky. Brambory osolíme, okmínujeme, a můžeme přidat i koření na americké brambory. Celé zalijeme smetanou a dáme péct do předem vyhřáté trouby na cca 20-30 minut.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marie o
    Marie o |

    4. 6. 2015 14:16

    musím přiznat že jsem je dělala už dvakrát a vždy se po nich jen zaprášilo jsou skvělí skvělí a ještě jednou skvělí <3 <3 <3 <3

  • Marie o
    Marie o |

    4. 6. 2015 14:13

    už jsem je dělala dvakrát s ďábelskýma toustama a musím říct že se po tom jen zaprášilo velmi doporučuju člověk si tam dá co má rád ale kombinace toho základu maso brambory tousty a smetana je exkluzivní