Vepřové po italsku

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • cibule
    • nakládaná loupaná rajčata v rajčatové omáčce
    • olej
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí.
2
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, opepříme, orestujeme a dusíme v papiňáku do měkka.
3
Maso vyjmeme. Do šťávy přidáme rajčata v rajčatovém protlaku, česnek a povaříme. Vzniklou omáčku rozmixujeme nebo propasírujeme a mírně zahustíme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.