Autor:

Vepřové po italsku

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Cibule  
Nakládaná loupaná rajčata
v rajčatové omáčce
 
Olej  
Hořčice  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí.
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, opepříme, orestujeme a dusíme v papiňáku do měkka.
Maso vyjmeme. Do šťávy přidáme rajčata v rajčatovém protlaku, česnek a povaříme. Vzniklou omáčku rozmixujeme nebo propasírujeme a mírně zahustíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Vepřové po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web