Autor:

Vepřové plátky v zelném těstíčku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 8 plátek
Kysané zelí 150 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 150 g
Hladká mouka
Trochu na obalení
 
Pivo 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté a osušené plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které umícháme z nasekaného kysaného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v zelném těstíčku

Komentáře

  1. Veronika Matoušková   23.02.2009 | 8:46 | reagovat |

    VÝBORNÁ ZÁLEŽITOST, dokonce mi to pochválila i tchýně! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web