Autor:

Vepřové plátky v zelném těstíčku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 8 plátek
Kysané zelí 150 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 150 g
Hladká mouka
Trochu na obalení
 
Pivo 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté a osušené plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které umícháme z nasekaného kysaného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v zelném těstíčku

Komentáře

  1. Veronika Matoušková   23.02.2009 | 8:46 | reagovat |

    VÝBORNÁ ZÁLEŽITOST, dokonce mi to pochválila i tchýně! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web