Autor:

Vepřové plátky v zelném těstíčku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 8 plátek
Kysané zelí 150 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 150 g
Hladká mouka
Trochu na obalení
 
Pivo 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté a osušené plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které umícháme z nasekaného kysaného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v zelném těstíčku

Komentáře

  1. Veronika Matoušková   23.02.2009 | 8:46 | reagovat |

    VÝBORNÁ ZÁLEŽITOST, dokonce mi to pochválila i tchýně! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web