Autor:

Vepřové plátky v zelném těstíčku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 8 plátek
Kysané zelí 150 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 150 g
Hladká mouka
Trochu na obalení
 
Pivo 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté a osušené plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které umícháme z nasekaného kysaného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v zelném těstíčku

Komentáře

  1. Veronika Matoušková   23.02.2009 | 8:46 | reagovat | závadný

    VÝBORNÁ ZÁLEŽITOST, dokonce mi to pochválila i tchýně! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web