Autor:

Veprove platky na zampionech

Střední
Ingredience
Vepřové maso
plátky
4 ks
Smetanový sýr
nejlépe Buko
100 g
Žampiony 400 g
Houbový vývar  
Hladká mouka  
Máslo 25 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maslo rozehrejete v kastrolu, vlozte podelne rozkrojene houby a smazte, dokud houby nepusti stavu. Pridejte syr v kouscich a pomalu rozpoustejte ( asi 8 minut). Dochutte vyvarem, soli a peprem. Platky obalte ve smesi hladke mouky, soli a pepre. Opecte na masle po obou stranach ( asi 5 minut). Horke dejte na talir a prelijte omackou s houbami. Jako prilohu doporucuji dlouhe barevne nudle.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Veprove platky na zampionech

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web