Autor:

Veprove platky na zampionech

Střední
Ingredience
Vepřové maso
plátky
4 ks
Smetanový sýr
nejlépe Buko
100 g
Žampiony 400 g
Houbový vývar  
Hladká mouka  
Máslo 25 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maslo rozehrejete v kastrolu, vlozte podelne rozkrojene houby a smazte, dokud houby nepusti stavu. Pridejte syr v kouscich a pomalu rozpoustejte ( asi 8 minut). Dochutte vyvarem, soli a peprem. Platky obalte ve smesi hladke mouky, soli a pepre. Opecte na masle po obou stranach ( asi 5 minut). Horke dejte na talir a prelijte omackou s houbami. Jako prilohu doporucuji dlouhe barevne nudle.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Veprove platky na zampionech

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web