Veprove platky na zampionech

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso plátky
    • 100
      g smetanový sýr nejlépe Buko
    • 400
      g žampiony
    • houbový vývar
    • hladká mouka
    • 25
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maslo rozehrejete v kastrolu, vlozte podelne rozkrojene houby a smazte, dokud houby nepusti stavu. Pridejte syr v kouscich a pomalu rozpoustejte ( asi 8 minut). Dochutte vyvarem, soli a peprem.
2
Platky obalte ve smesi hladke mouky, soli a pepre. Opecte na masle po obou stranach ( asi 5 minut). Horke dejte na talir a prelijte omackou s houbami. Jako prilohu doporucuji dlouhe barevne nudle.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.