Vepřové plátky na hořčici

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřová kýta
    • 1
      lžíce olej
    • 50
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      lžíce hořčice
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce mouka
    • 3
      lžíce bílé víno
    • sůl
    • pepř celý
    • nové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme cibuli, slaninu, nastrouhaný celer a vložíme osolené, na plátky nakrájené maso a opečeme. Podlijeme, přidáme hořčici, koření a podlijeme vínem. Dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, omáčku se zbytkem vína rozmixujeme, přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a povaříme. Podáváme s těstovinami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.