Autor:

Vepřové plátky na hořčici

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 750 g
Olej 1 lžíce
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Malý celer 1 ks
Hořčice 1 lžíce
Zakysaná smetana 250 ml
Mouka 1 lžíce
Bílé víno 3 lžíce
Sůl  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji orestujeme cibuli, slaninu, nastrouhaný celer a vložíme osolené, na plátky nakrájené maso a opečeme. Podlijeme, přidáme hořčici, koření a podlijeme vínem. Dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, omáčku se zbytkem vína rozmixujeme, přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a povaříme. Podáváme s těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web