Vepřové na hříbkách

Hodnocení:

Moje:

60 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 0,5
      kg vepřová plec
    • sůl
    • pepř drcený
    • muškátový oříšek
    • 2
      l voda
    • světlá jíška
    • 250
      ml smetana
    • 0,5
      kg čerstvé houby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso odblaníme a nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno a houby na kusy.
2
Cibuli osmahneme na oleji. Přidáme maso, houby a trochu podusíme. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem. Zalijeme a dusíme doměkka.
3
Omáčku s měkkým masem zahustíme a zjemníme smetanou.
4
Jako přílohu doporučuji rýži nebo knedlíky. Těstoviny taky nejsou od věci.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.