Autor:

Vepřové medailonky s žampionovým přelivem

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová panenka 2 ks
Čerstvé žampiony 250 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Smetana na vaření 250 ml
Mouka  
Koření - Grilovaná zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Vepřovou panenku osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Hodíme na pánev a necháme z obou stran zatáhnout. Potom dáme do zapékací misky vložíme do trouby a pečeme na 180 stupňů cca 35minut. Podlijeme troškou vody.

Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony bez noh a zprudka orestujeme. Opepříme, osolíme a přidáme koření na zeleninu-gril (dle chuti). Zalijeme smetanou na vaření a lehce povaříme. V hrníčku si rozděláme mouku s vlažnou vodou na zahuštění a zahustíme dle potřeby.

Panenku vyjmeme z trouby a nakrájíme na plátky, polijeme žampionovým přelivem.

Jako přílohu doporučuji brambory ve slupce na olivovém oleji. ;-)

Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Vepřové medailonky s žampionovým přelivem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web