Vepřové maso na víně

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová kýta
    • 40
      g sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • 2
      dl červené víno
    • 20
      g hladká mouka
    • vepřový vývar
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom nakrájíme na silnější nudle a opečeme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým pepřem, posypeme mletou paprikou, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Je-li maso měkké, štávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, opečeme, zalijeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.