Vepřová plec s arašídy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
120 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřová plec
    • cibule
    • česnek
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • kari
    • orientální koření
    • pórek
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      balíček arašídy
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme česnek a cibuli, dáme na něj na kostičky nakrájené plecko a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, přidáme kari a orientální koření, nakrájený pórek a rajčata, arašídy, podlijeme a necháme dusit (1-1,5 hodiny).
2
Až je maso měkké, trochu zahustíme a dochucujeme pouze solí.
3
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • katuusss
    katuusss |

    18. 2. 2012 10:42

    Tak tohle už opravdu nemá s původním receptem společného nic.. :-\

  • Lucka
    Lucka |

    26. 1. 2012 14:43

    Doporučuji do cibulového základu přidat krom česneku taky celý kmín, místo rajčat dát plechovku nakrájených nebo celých rajčat ( loupaných ), vypustit orient.koření a místo toho dát lžíce volchestru a nakonec zakysanou smetanu.( ořechy nedávat )

  • nell
    nell |

    19. 11. 2010 20:17

    děláme i bez masa a je to užasne:))

  • Anonym
    Anonym |

    1. 2. 2007 16:08

    arašídy solené nebo jaké