Autor:

Vánoční punčový čaj

Snadné
Ingredience
Ovocný čaj
kvalitní
1 l
Hnědý rum 100 ml
Vaječný koňak 200 ml
Med 2 lžička
Čokoláda na vaření 1 balení
Šlehačka
ve spreji
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Do hrnce dáme litr vody, přivedeme k varu a povaříme 5 minut se 4 pytlíky čaje. Poté přidáme rum a povaříme 2 minuty! Stáhneme ze sporáku a vyndáme pytlíky. Na dno skleničky nalijeme koňak, na něj rozpuštěnou čokoládu, poté čaj, do kterého dáme 2 lžičky medu. Vrch nastříkáme hojně šlehačkou a pokapeme čokoládou.

Opravdu vánoční delikatesa!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Vánoční punčový čaj

Komentáře

  1. englicka marketa   07.12.2006 | 17:15 | reagovat | závadný

    skuste ochutnat je to božské,ja používám čaje od teekanne.návštěvy se nejdřív zdráhají a pak se vždy jen olizují:o))

  2. bookcase   07.12.2006 | 15:46 | reagovat | závadný

    ovocný čaj + šlehačka + rozpuštěná čokoláda...netluče se to?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web