Autor:

Uzená polévka (maminčina)

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Uzené maso  
Zelenina
používám mraženou strouhanou směs zeleniny
 
Sůl  
Pepř mletý  
Podravka  
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Uzené

Z uzeného masa uvaříme vývar.
Maso pokrájíme na kousky a vrátíme zpět.
Přidáme zeleninu, masox, podravku, dosolíme, opepříme a na konec přidáme zelenou petrželku.

Jako zavářku maminka vždy dělávala rýži, kterou si zvlášť předvařila a pak přidala do polévky.

Levné, rychlé, chutné...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Uzená polévka (maminčina)

Komentáře

  1. Paja   21.08.2014 | 8:48 | reagovat |

    Zkazit chut uzeneho masoxem a podravkou dokaze jen barbar. Mate divne chute.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web