Autor:

Uzená polévka (maminčina)

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Uzené maso  
Zelenina
používám mraženou strouhanou směs zeleniny
 
Sůl  
Pepř mletý  
Podravka  
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Uzené

Z uzeného masa uvaříme vývar.
Maso pokrájíme na kousky a vrátíme zpět.
Přidáme zeleninu, masox, podravku, dosolíme, opepříme a na konec přidáme zelenou petrželku.

Jako zavářku maminka vždy dělávala rýži, kterou si zvlášť předvařila a pak přidala do polévky.

Levné, rychlé, chutné...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Uzená polévka (maminčina)

Komentáře

  1. Paja   21.08.2014 | 8:48 | reagovat |

    Zkazit chut uzeneho masoxem a podravkou dokaze jen barbar. Mate divne chute.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web