Uzená polévka (maminčina)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
40 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Marrysol

Suroviny

Vložit do nákupu
    • uzené maso
    • zelenina používám mraženou strouhanou směs zeleniny
    • sůl
    • pepř mletý
    • podravka
    • masox
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uzeného masa uvaříme vývar.
2
Maso pokrájíme na kousky a vrátíme zpět.
3
Přidáme zeleninu, masox, podravku, dosolíme, opepříme a na konec přidáme zelenou petrželku.
4
Jako zavářku maminka vždy dělávala rýži, kterou si zvlášť předvařila a pak přidala do polévky.
5
Levné, rychlé, chutné...
Zařazení: Maso Polévky Uzené

Komentáře k receptu

  • Paja
    Paja |

    21. 8. 2014 08:48

    Zkazit chut uzeneho masoxem a podravkou dokaze jen barbar. Mate divne chute.