Autor:

Uzená polévka (maminčina)

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Uzené maso  
Zelenina
používám mraženou strouhanou směs zeleniny
 
Sůl  
Pepř mletý  
Podravka  
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Uzené

Z uzeného masa uvaříme vývar.
Maso pokrájíme na kousky a vrátíme zpět.
Přidáme zeleninu, masox, podravku, dosolíme, opepříme a na konec přidáme zelenou petrželku.

Jako zavářku maminka vždy dělávala rýži, kterou si zvlášť předvařila a pak přidala do polévky.

Levné, rychlé, chutné...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Uzená polévka (maminčina)

Komentáře

  1. Paja   21.08.2014 | 8:48 | reagovat |

    Zkazit chut uzeneho masoxem a podravkou dokaze jen barbar. Mate divne chute.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web