Uherský řez II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kabanos (Nebo jiný měkký salám)
    • 3
      ks majonéza (Po 100 g)
    • 1
      ks želatina na vaječnou tlačenku
    • zeleninová směs
    • paprika - sladká (Může být i pálivá, ale pozor v zelenině bývá i feferonka)
    • masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salám semeleme a smícháme s pokrájenou zeleninou a majonézou. Želatinu připravíme dle návodu, měla by mít trochu výraznější chuť (přidáme masox a podle chuti přisladíme a přikyselíme octem) a prochladlou vmícháme do směsi. Nalijeme do formy na srnčí hřbet a necháma v lednici ztuhnout.
2
Já někdy plním rovnou do krabiček od salátů, svačinové balení.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Mila Veselá
    Mila Veselá |

    30. 11. 2007 14:50

    Prosím ,neřešte pořád, kdo co kde opsal. Všichni jsme všechno někde opsali a pak si k tomu přidali něco co máme rádi a ubrali něco, co nám nechutná. A ejhle je z toho nový recept. I ten babiččin "umaštěný sešitek" se spoustou báječných lahůdek určitě vznikl opsáním. Ne všichni návštěvníci tohoto serveru tuší , že existuje směs na vaječnou tlačenku a možná že právě díky tomuto "opsanému" receptu objeví další dobrůtku. Kuchaři a kuchařky pokročilí i začínající, užívejte si klidu adventu, pohody při pečení a vaření a hlavně to těšení na Vánoce.

  • Marcela Marková
    Marcela Marková |

    30. 11. 2007 12:56

    Vážená autorko, opsaný recept ze zadní strany sáčku se želatinou na vaječnou tlačenku "vylepšený" vynecháním vajíček... A vy, milí moderátoři tohoto serveru, opravdu máte tak málo originálních a dobrých receptů, že musíte uveřejnit úplně všechno? Poznámka k Moravance: nedílnou součástí této zeleninové směsi je malá kulatá feferonka, takže ne že tam bývá...