Autor:

Tvarohový nákyp s tofu

Snadné
Ingredience
Nízkotučný tvaroh 200 g
Mléko 125 ml
Celozrnná mouka 100 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Uzené tofu
nebo klasické
50 g
Mozzarella
uzená
50 g
Bazalka
sušená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

V míse smícháme tvaroh, vejce, mléko, mouku, sůl, bazalku, poté přidáme tofu nakrájené na kostičky, promícháme a nalejeme do nepřilnavé zapékací misky či pekáčku (aby byl nákyp vysoký tak 2,5 cm. Posypeme nastrouhanou mozarellou a pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut, dokud povrch nezrůžový a nevyběhne .Vhodnější je nákyp sypat sýrem až cca po 1/4 hodině, aby se mozarella nedělala zbytečně dlouho.

Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový nákyp s tofu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web