Autor:

Tvarohový nákyp s tofu

Snadné
Ingredience
Nízkotučný tvaroh 200 g
Mléko 125 ml
Celozrnná mouka 100 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Uzené tofu
nebo klasické
50 g
Mozzarella
uzená
50 g
Bazalka
sušená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

V míse smícháme tvaroh, vejce, mléko, mouku, sůl, bazalku, poté přidáme tofu nakrájené na kostičky, promícháme a nalejeme do nepřilnavé zapékací misky či pekáčku (aby byl nákyp vysoký tak 2,5 cm. Posypeme nastrouhanou mozarellou a pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut, dokud povrch nezrůžový a nevyběhne .Vhodnější je nákyp sypat sýrem až cca po 1/4 hodině, aby se mozarella nedělala zbytečně dlouho.

Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový nákyp s tofu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web