Autor:

Tuňák Lucitta

Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Cibule
střední
1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Mléko 2 dl
Česnek 3 stroužek
Bazalka  
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata 2 ks
Těstoviny 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji z tuňáka osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí přidáme maso z tuňáka a osmažíme. Pak zaprášíme moukou, promícháme a zakrátko zalijeme mlékem. Přidáme sůl, pepř, bazalku a utřený česnek. Nechame povařit na mírném ohni asi 10 minut. Uvařené těstoviny poléváme omáčkou a nakonec posypeme najemno nakrájeným rajčetem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Tuňák Lucitta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web