Autor:

Tuňák Lucitta

Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Cibule
střední
1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Mléko 2 dl
Česnek 3 stroužek
Bazalka  
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata 2 ks
Těstoviny 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji z tuňáka osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí přidáme maso z tuňáka a osmažíme. Pak zaprášíme moukou, promícháme a zakrátko zalijeme mlékem. Přidáme sůl, pepř, bazalku a utřený česnek. Nechame povařit na mírném ohni asi 10 minut. Uvařené těstoviny poléváme omáčkou a nakonec posypeme najemno nakrájeným rajčetem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Tuňák Lucitta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web