Tuňák Lucitta

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 3
      stroužek česnek
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      balení těstoviny

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji z tuňáka osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí přidáme maso z tuňáka a osmažíme. Pak zaprášíme moukou, promícháme a zakrátko zalijeme mlékem. Přidáme sůl, pepř, bazalku a utřený česnek. Nechame povařit na mírném ohni asi 10 minut. Uvařené těstoviny poléváme omáčkou a nakonec posypeme najemno nakrájeným rajčetem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.