Trvanlivý krém do čehokoliv

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • salko slazené
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk rozehřejeme, až vychladne zašleháme mixérem salko. Šleháme, dokud není krém s tukem smíchán. Použití do čehokoliv, do vánočního cukroví, nekazí se. Pytlíkem stříkáme na dort nebo na cukroví, vyzkoušejte.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Leona♥
    Leona♥ |

    12. 12. 2014 08:59

    Dělala jsem loni poprvé, udělala sjem si základ dle receptu a pak rozdělila na 3 části - do jedné jsem přidala ve vodě uvařený hustý pistáciový puding, malinko zeleného barviva a nasekané pistácie - bomba chuť. Z druhé části jsem udělala krém kávový a ze třetí oříškový. Všichni se oblizoval iaž na prd*li a žijem dodnes, takže fakt nás ten ztužený tu nezabil :-* .

  • Marie
    Marie |

    13. 12. 2011 07:56

    Je mi líto, ale nikdy bych nejedla ztužený tuk, ale jedině máslo. Je to strašně nezdravé, nestravitelné, karcinogenní. To už můžeme rovnou jíst umělou hmotu.

  • Nicol
    Nicol |

    19. 12. 2007 06:22

    Krém se Salkem vyzkoušený nemám, ale 100% tuk (Omega) dávám do jiného kakaového krému a na chuti to není poznat. Je výborný na cukroví, kde se krém nanáší nahoru, např. pařížské rohlíčky, protože dobře drží a ani v teple se neroztéká.

  • helena pelichova
    helena pelichova |

    18. 12. 2007 14:33

    Můžete přidat 5 dkg.kakao,nebo káv.lžičku ml.kávy nebo ,nebo 10dkg.vlahé rozpuš.čokolády,nebo 10dkg.ořechů chutná to jako domácí čokol.Jednou za rok ten krém s tím tukem neublíží.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    18. 12. 2007 13:37

    Já ho dělám jedině s máslem,ztužený tuk mi tedy se salkem nechutná,přidat můžete,ale nezkoušela jsem.Když chci karamelový tak Salko vařím.

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    18. 12. 2007 12:54

    Môžem do toho niečo pridať - kakao, čokoládu, kávu alebo kokos? Ak áno, koľko? Ďakujem.

  • Dana
    Dana |

    18. 12. 2007 10:25

    Moc mě tento krém zaujal, ale mám obavy, jestli ten ztužený tuk nekazí chuť?Neumím si představit, jak to chutná.