Autor:

Tříbarevné řezy

Střední
Poleva
Moučkový cukr 300 g
Mléko 3 lžíce
Hnědý rum
Nebo citronová šťáva
4 lžíce
Těsto:
Cukr 250 g
Hera 250 g
Vejce 5 ks
Polohrubá mouka 300 g
Prášek do pečiva 1 ks
Zakysaná smetana 1 ks
Puding
žlutý, hnědý, červený
3 ks
Hnědý rum
na pokapání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Ušleháme cukr s herou, postupě zašleháme vejce, přidáme mouku, kysanou smetanu a prášek do pečiva, rozdělíme na tři díly a obarvíme pudinkovým práškem. Do vymazaného a vysypaného plechu dáváme po lžících kopečky těsta a dáme upéct.

Po upečení pokapeme rumem podle chuti a vychladlé řezy polijeme ještě polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Tříbarevné řezy

Komentáře

  1. Klára K.   06.01.2011 | 10:01 | reagovat | závadný

    ako som už raz písala, niekedy treba ingrediencie hladať vkomentároch, lenže u tohoto receptu, pôvodne boli na správnom mieste a ktovie, akým spôsobom odtial zmizli?

    1. Tereza T   06.01.2011 | 13:50 | reagovat | závadný

      Opraveno, nevím co se stalo asi se mi komentáře nezobrazily v systému. Děkujeme za pochopení.

  2. recepty73   14.11.2010 | 16:25 | reagovat | závadný

    :-( ...kde jsou ostatní ingredience :-(

    1. Ladia   14.11.2010 | 17:07 | reagovat | závadný

      Ingredience: 250 g cukru, 250 g hery, 5 vajec, 300 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1 kysaná smetana, 3 pudinky na obarvení {žlutý, hnědý, červený), rum na pokapání
      Na polevu: 300 g moučkového cukru, 3 lžíce horkého mléka, 4 lžíce rumu nebo citronové šťávy

      1. Tereza T   06.01.2011 | 13:50 | reagovat | závadný

        Opraveno, nevím co se stalo asi se mi komentáře nezobrazily v systému. Děkujeme za pochopení.

  3. Hana Lorencová   09.08.2006 | 21:25 | reagovat | závadný

    Tyto řezy jsem dříve dělávala, místo smetany jsem dávala šlehačku, byly hodně tučné. Zkusím je znovu se zakysanou smetanou a menším množstvím tuku, ale i tak je to celkem kalorická bomba.

  4. Katka Altmanová   09.08.2006 | 19:50 | reagovat | závadný

    Tyto řezy též znám jako Věra Prokešová pod názvem Papoušek. Jsou výborné.Hodnotím 1

  5. Šárka Polanská   05.03.2006 | 9:34 | reagovat | závadný

    Ty řezy nemaj chybu.Fakt výborný!

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web