Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
35 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rebarbora
    • 100
      g maliny
    • 130
      g cukr přírodní
    • 2
      lžíce sirup malinový
    • 40
      g máslo
    • 40
      g ovesné vločky
    • 25
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce skořice - mletá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rebarboru oloupejte, omyjte a nakrájejte na kousky. Maliny zbavte stopek a obojí promíchejte se sirupem a s 50 gramy cukru. Rozdělte do máslem vymazaných misek. Zbylé máslo rozehřejte a nechte vychladnout. Zpracujte se zbylým cukrem, vločkami, moukou a skořicí na drobenku a posypte jí ovoce. Zapékejte v troubě předehřáté na 180 °C asi 25 minut, až bude ovoce měkké a drobenka křupavá a zlatohnědá.
2
Know-how: Crumble, ovoce pod drobenkou, je obzvlášť dobré s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Komentáře k receptu

  • odpověď
    odpověď |

    9. 5. 2014 16:28

    Mirka P. : ta se podává k tomu.

  • MirkaP.
    MirkaP. |

    30. 7. 2011 09:08

    Kde je ta zakysaná smetana z názvu?