Autor:

Tempura

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 150 g
Kuřecí prsa 150 g
Drůbeží játra 150 g
Žampiony 150 g
Sůl  
Zelené fazolky - sterilované 150 g
Pórek 150 g
Zelená paprika 150 g
Rostlinný olej 1 l
Hovězí svíčková
nebo pekného zadního masa
 
Těstíčko
Hladká mouka 1 šálek
Vejce 3 ks
Sůl  
Omáčka
Bílé víno 1 sklenice
Sojová omáčka 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Glutasol  špetka
Česnek 1 stroužek
Drůbeží vývar 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na kostky, játra na plátky, žampiony na půlky. Mírně osolíme a obalujeme v těstíčku - vejce rozšleháme s trochou vody, mírně osolíme a vmícháme mouku. Omočené kousky smažíme na oleji. Totéž uděláme i s pokrájenou a očištěnou zeleninou.

Osmažené kousky necháme okapat. Smícháním všech ingrediencí připravíme omáčku. Maso, zeleninu a žampiony srovnáme na nahřátý talíř, omáčku nalijeme do větší misky. Každý stolovník si bere kousky podle chuti a namáčí si je v omáčce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Tempura

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web