Autor:

Tempura

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 150 g
Kuřecí prsa 150 g
Drůbeží játra 150 g
Žampiony 150 g
Sůl  
Zelené fazolky - sterilované 150 g
Pórek 150 g
Zelená paprika 150 g
Rostlinný olej 1 l
Hovězí svíčková
nebo pekného zadního masa
 
Těstíčko
Hladká mouka 1 šálek
Vejce 3 ks
Sůl  
Omáčka
Bílé víno 1 sklenice
Sojová omáčka 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Glutasol  špetka
Česnek 1 stroužek
Drůbeží vývar 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na kostky, játra na plátky, žampiony na půlky. Mírně osolíme a obalujeme v těstíčku - vejce rozšleháme s trochou vody, mírně osolíme a vmícháme mouku. Omočené kousky smažíme na oleji. Totéž uděláme i s pokrájenou a očištěnou zeleninou.

Osmažené kousky necháme okapat. Smícháním všech ingrediencí připravíme omáčku. Maso, zeleninu a žampiony srovnáme na nahřátý talíř, omáčku nalijeme do větší misky. Každý stolovník si bere kousky podle chuti a namáčí si je v omáčce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Tempura

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web