Autor:

Tancuvajzu

Obtížné
Ingredience
Vepřový bůček 600 g
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka 100 g
Vejce 2 ks
Feferonka
jemně sekané
5 ks
Olej  
Sojová omáčka 1 dl
Ocet 1 lžíce
Vepřový vývar
3-4 dl (lze i bujón)
4 dl
Pórek 1 ks
Škrob 2 lžíce
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Očištěný libový bůček zbavíme kůže a na masovém strojku jemně semeleme. Přidáme koření, sůl, vejce, mouku, feferonky a vše dobře promícháme.

Ze směsi tvoříme kuličky velikosti knedlíčků do polévky, které v rozehřátém oleji usmažíme.

Do vývaru zamícháme sojovou omáčku, cukr, ocet a povaříme. Zahustíme máčeným škrobem na potřebnou hustotu a krátce povaříme.

Do omáčky vložíme usmažené kuličky, prohřejeme a podáváme sypané jemně krájeným pórkem.

Příloha - vařená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Tancuvajzu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web