Autor:

Tancuvajzu

Obtížné
Ingredience
Vepřový bůček 600 g
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka 100 g
Vejce 2 ks
Feferonka
jemně sekané
5 ks
Olej  
Sojová omáčka 1 dl
Ocet 1 lžíce
Vepřový vývar
3-4 dl (lze i bujón)
4 dl
Pórek 1 ks
Škrob 2 lžíce
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Očištěný libový bůček zbavíme kůže a na masovém strojku jemně semeleme. Přidáme koření, sůl, vejce, mouku, feferonky a vše dobře promícháme.

Ze směsi tvoříme kuličky velikosti knedlíčků do polévky, které v rozehřátém oleji usmažíme.

Do vývaru zamícháme sojovou omáčku, cukr, ocet a povaříme. Zahustíme máčeným škrobem na potřebnou hustotu a krátce povaříme.

Do omáčky vložíme usmažené kuličky, prohřejeme a podáváme sypané jemně krájeným pórkem.

Příloha - vařená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Tancuvajzu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web