Sýrová feferonka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
25 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g eidam sýr
    • 60
      g sýr niva
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 60
      g máslo
    • mléko
    • 100
      g anglická slanina
    • 3
      ks feferonka 2-3
    • paprika - sladká
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Měkký tvaroh, máslo a mléko vymícháme dohladka.
2
Přidáme jemně strouhaný eidam a nivu a dobře promícháme.
3
Potom přidáme drobné kostičky anglické slaniny a feferonky.
4
Dochutíme sladkou paprikou a solí.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    7. 8. 2006 18:20

    Jakékoliv, nejlepší jsou syrové dlouhé, v případě nouze použiji nakládané.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    5. 8. 2006 12:12

    Jardo-jaké feferonky plníte?Takové ty kulaté nebo jiné?Krájí se to nebo jí vcelku?Celkem by mě to lákalo vyzkoušet-zase trochu ohně v těle.:o))

  • Anonym
    Anonym |

    4. 8. 2006 20:27

    Paní Kovářová, prosím Vás, jakou používáte feferonku? Ty dlouhé a jsou syrové ? děkuji Michala

  • Jarda
    Jarda |

    4. 8. 2006 13:52

    Zkousel jste nekdy nekdo naplnit feferonky smesi z taveneho syra, eidamu a jinych syru??zkuste to,je to bajecne k pivu ci vinu...