Autor:

Šunka podle paní nadlesní

Střední
Ingredience
Šunka
(Silnější plátky)
400 g
Máslo 50 g
Slanina  
Čerstvé houby
Nebo žampiony
 
Červené víno
Trochu
 
Kečup - jemný 2 lžíce
Bylinkové máslo
Nebo máslo utřené se strouhaným křenem
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na rozškvařené slanině osmahneme pokrájené houby a krátce je podusíme s červeným vínem a kečupem. Šunku opečeme na másle a přendáme na talíře. Poklademe houbobou směsí a navrch dáme kousek bylinkového nebo křenového másla. Podáváme s pečivem.

Recept pochází z časopisu Vlasta cca z 80. let minulého století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Šunka podle paní nadlesní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web