Autor:

Šunka podle paní nadlesní

Střední
Ingredience
Šunka
(Silnější plátky)
400 g
Máslo 50 g
Slanina  
Čerstvé houby
Nebo žampiony
 
Červené víno
Trochu
 
Kečup - jemný 2 lžíce
Bylinkové máslo
Nebo máslo utřené se strouhaným křenem
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na rozškvařené slanině osmahneme pokrájené houby a krátce je podusíme s červeným vínem a kečupem. Šunku opečeme na másle a přendáme na talíře. Poklademe houbobou směsí a navrch dáme kousek bylinkového nebo křenového másla. Podáváme s pečivem.

Recept pochází z časopisu Vlasta cca z 80. let minulého století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Šunka podle paní nadlesní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web