Autor:

Šunka podle paní nadlesní

Střední
Ingredience
Šunka
(Silnější plátky)
400 g
Máslo 50 g
Slanina  
Čerstvé houby
Nebo žampiony
 
Červené víno
Trochu
 
Kečup - jemný 2 lžíce
Bylinkové máslo
Nebo máslo utřené se strouhaným křenem
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na rozškvařené slanině osmahneme pokrájené houby a krátce je podusíme s červeným vínem a kečupem. Šunku opečeme na másle a přendáme na talíře. Poklademe houbobou směsí a navrch dáme kousek bylinkového nebo křenového másla. Podáváme s pečivem.

Recept pochází z časopisu Vlasta cca z 80. let minulého století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Šunka podle paní nadlesní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web