Autor:

Studená vaječná omáčka

25 minut PT0H25M
Střední
Ingredience
Rostlinný olej 150 g
Vejce 2 ks
Citronová šťáva  
Pažitka  
Hořčice 1 lžička
Cukr  
Sůl  
Smetana  

Postup přípravy:

Do osoleného žloutku z jednoho vejce přikapáváme za stálého mícháni olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza.
Druhé vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je, jemně rozsekáme a přidáme do majonézy. Ochutíme citrónovou šťávou, hořčicí, jemně nakrájenou pažitkou, solí a cukrem.
Dobře promícháme a zjemníme smetanou.
Vaječnou omáčku podáváme k různým minutkám, hlavně k pečeným a k vařeným rybám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Studená vaječná omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web