Autor:

Šťovík do zásoby :-)

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Šťovík 1 ks
Tuk
100%
 
Šťovík do zásoby :-)

Postup přípravy:

Šťovík očistíme, zbavíme stonků, necháme pouze listy, které omyjeme a pokrájíme.

Na tuku (přiměřeně, asi jako když smažíte cibuli) šťovík podusíme (lze podlít 1 - 2 lžícemi vody) asi 5 minut (nerozdusit!), pak nandáme do malých skleniček od přesnídávek, zavřeme je a sterilujeme 10 minut na 90 stupňů.

Do ingrediencí jsem nenapsal množství, to záleží na tom,kolik máte šťovíku k mání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Komentáře k receptu: Šťovík do zásoby :-)

Komentáře

  1. Jindra   22.05.2011 | 18:09 | reagovat |

    Výborně O:-) !!! Konečně si pochutnáme na šťovíkovém boršči i v zimě <:-)

  2. recepty 73   01.02.2010 | 14:51 | reagovat |

    Do šťovíkovéko boršče,Gábino.

  3. Gábina H   01.02.2010 | 13:38 | reagovat |

    Na co se používá?

  4. venyss venyss   30.01.2010 | 17:02 | reagovat |

    A také ho zcela jistě nedusí,myslím,že je prostě jen opraný a ve vodě a octu :-)

  5. venyss venyss   30.01.2010 | 16:59 | reagovat |

    Já na nakládaný šťovík recept nemám, ale vím určitě, že ho babička nedělá v oleji, je to jen myslím voda s octem....

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web