Autor:

Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

Snadné
Ingredience
Listový špenát
nebo mladé kopřivové listy
250 g
Slunečnicový olej 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Balkánský sýr
strouhaný
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté posekané špenátové nebo kopřivové listy vaříme 10-15 minut v 1 1/4 l vody. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku povaříme s polévkou 8 minut. Můžeme rozmixovat. Před podáváním přidáme strouhaný balkánský sýr. Polévku již dále nevaříme. Sýr je dosti slaný, takže polévku není nutno solit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pikantní dýňová polévka Zimní detoxikační polévky Články z

Komentáře k receptu: Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web