Autor:

Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

Snadné
Ingredience
Listový špenát
nebo mladé kopřivové listy
250 g
Slunečnicový olej 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Balkánský sýr
strouhaný
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté posekané špenátové nebo kopřivové listy vaříme 10-15 minut v 1 1/4 l vody. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku povaříme s polévkou 8 minut. Můžeme rozmixovat. Před podáváním přidáme strouhaný balkánský sýr. Polévku již dále nevaříme. Sýr je dosti slaný, takže polévku není nutno solit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web