Špenát s masem

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mleté maso hovězí nebo vepřové
    • cibule
    • česnek
    • špenát
    • vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • veka
    • jablka
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku zpěníme cibuli na kostky a česnek na plátky, přidáme maso nahrubo pomleté a opečeme.
2
Přidáme špenát, sůl, pepř, zahustíme vejcem a ochutíme česnekem.
3
Přílohou je zapečená veka. Rozpustíme máslo, přidáme rozetřený česnek, plátky veky poskládáme do pekáče, postříkáme máslem s česnekem a zapečeme.
4
Přílohu můžeme doplnit jablkem rozkrájeným na čtvrtky.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    3. 10. 2008 13:06

    Tak jsem právě dodělala tohle jídlo, udělala jsem přesně podle receptu, jen jsem dolila trochu smetany na zjemnění a neměla jsem veku, tak jsem nakrájela žemle. Ta kombinace špenát a ty opečený bagetky je moc dobrá, samotný špenát bez bagetek je trochu nevýrazný.