Špekáčková pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
15 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Kristča

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks špekáček
    • 2
      ks nakládané okurky větší
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky zbavíme slupky a spolu s okurky a cibulí pomeleme na masovém strojku. Olej, kečup, hořčici a ocet povaříme, aby se tyto suroviny spojily a necháme vychladit. Poté vše smícháme a přidáme jednu majonézu (malou vaničku). Kořeníme dle vlastní chuti (pepř, worchesterová omáčka...)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Ostružina Lesní
    Ostružina Lesní |

    4. 6. 2008 21:37

    U nás tomu říkáme sloní žrádlo, akorát to nemelu, jen na drobno pokrájím.