Autor:

Špekáčková pomazánka

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Špekáček 4 ks
Nakládané okurky
větší
2 ks
Cibule
větší
1 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Hořčice 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Majonéza

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Špekáčky zbavíme slupky a spolu s okurky a cibulí pomeleme na masovém strojku. Olej, kečup, hořčici a ocet povaříme, aby se tyto suroviny spojily a necháme vychladit. Poté vše smícháme a přidáme jednu majonézu (malou vaničku). Kořeníme dle vlastní chuti (pepř, worchesterová omáčka...)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Špekáčková pomazánka

Komentáře

  1. Ostružina Lesní   04.06.2008 | 21:37 | reagovat | závadný

    U nás tomu říkáme sloní žrádlo, akorát to nemelu, jen na drobno pokrájím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web