Autor:

Španělské brambory II.

Střední
Ingredience
Brambory nové
malé rozkrojené na polovinu
500 g
Rajský protlak 3 dl
Zeleninový vývar 3 dl
Olivový olej 2 lžíce
Chilli
mleté
1 lžička
Hořčice 1 lžička
Cibule
rozpůlená a nakrájená na plátky
1 ks
Zelená paprika
zbavená semínek a nakrájená na proužky
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželová nať
nasekaná - na ozdobení
 

Postup přípravy:

V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olivový olej. Přidejte nové brambory, rozkrojené na polovinu, a plátky cibule, míchejte a vařte 4-5 minut, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přidejte proužky papriky, chilli koření a hořčici a vařte další 2-3 minuty. Vmíchejte rajčatový protlak a zeleninový vývar a přiveďte k varu. Zmírněte plamen a nechte bublat asi 25 minut, dokud brambory nezměknou. Přendejte do předehřáté mísy. Posypte petrželovou natí a hned podávejte. Nebo nechte španělské brambory vychladnout a podávejte je studené při pokojové teplotě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Španělské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web