Autor:

Španělské brambory II.

Střední
Ingredience
Brambory nové
malé rozkrojené na polovinu
500 g
Rajský protlak 3 dl
Zeleninový vývar 3 dl
Olivový olej 2 lžíce
Chilli
mleté
1 lžička
Hořčice 1 lžička
Cibule
rozpůlená a nakrájená na plátky
1 ks
Zelená paprika
zbavená semínek a nakrájená na proužky
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželová nať
nasekaná - na ozdobení
 

Postup přípravy:

V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olivový olej. Přidejte nové brambory, rozkrojené na polovinu, a plátky cibule, míchejte a vařte 4-5 minut, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přidejte proužky papriky, chilli koření a hořčici a vařte další 2-3 minuty. Vmíchejte rajčatový protlak a zeleninový vývar a přiveďte k varu. Zmírněte plamen a nechte bublat asi 25 minut, dokud brambory nezměknou. Přendejte do předehřáté mísy. Posypte petrželovou natí a hned podávejte. Nebo nechte španělské brambory vychladnout a podávejte je studené při pokojové teplotě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Španělské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web