Autor:

Sněhové řezy

Střední
1. těsto:
Bílek 6 ks
Cukr krupice 180 g
Vanilkový cukr
2.těsto
Žloutek 6 ks
Vejce 2 ks
Cukr krupice 60 g
Vanilkový cukr 2 balíček
Hladká mouka 60 g
Prášek do pečiva  
Šlehačka
+ 2 ztužovače
2 ks
Jahody
čerstvé nebo mražené
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

1.těsto: vše ušlehat 2.těsto: vše ušlehat. Na hlubší plech dát pečící papír a natřít olejem. 1.těsto (sníh) dát do pytlíku s velkou dírou a dělat vlnovky. Do mezer mezi sníh lžící nanést těsto č.2. Dát péct do trouby, vychladlé rozpůlit a na jednu polovinu nanést rozmačkané jahody s cukrem, na ty natřít ušlehanou šlehačku se ztužovačem (nesladit) a nahoru položit druhou půlku, boky natřít zbylou šlehačkou. Z jedné dávky asi 12 porcí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Sněhové řezy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web