Autor:

Skořicové hvězdičky II.

20 minut PT0H20M
Střední
Ingredience
Mandle 300 g
Hladká mouka 50 g
Žloutek 3 ks
Cukr
+ na vál
200 g
Citronová šťáva 1 lžička
Citronová kůra
z 1/2 citronu
 
Skořice
mletá
1 lžíce
Hřebíček
mletý
 
Nové koření
mleté
 
Bílek 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Mandle velice na jemno umeleme a smícháme s moukou. Žloutky, cukr, citronovou kůru a šťávu, skořici a koření smícháme dohromady a vypracujeme tužší těsto. Těsto na pocukrovaném vále rozválíme a vykrajujeme různé tvary. Z bílků ušleháme tuhý sníh a pečivo potřeme. Pečeme v předem vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Linecké sušenky Pusťte se do pečení! Klasické české cukroví Články z

Komentáře k receptu: Skořicové hvězdičky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web