Autor:

Senzační bifteky se žampióny

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice  
Žampiony  
Cibule  
Bílé víno  
Hořčice  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso: krkovici nakrájíme na 1,5 cm silné plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí, na oleji zprudka opékáme cca 6 minut. Poté podlijeme bílým vínem a dusíme do doby, až je maso měkké.

Žampióny: cibulku na jemno nakrájíme, zpěníme na oleji a přidáme na půlměsíce nakrájené žampióny a špetku soli a pepře. Orestujeme a podlijeme taktéž bílým vínem. Podusíme do měkka. Žampióny se poté kladou na hotové bifteky.

Jako přílohu doporučuji bramborovou slámu nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2+
4.2 10 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Senzační bifteky se žampióny

Komentáře

  1. Zita Matejkova   30.06.2008 | 12:30 | reagovat |

    Po přečtení komentářů jsem dostala doslova chuť na toto jídlo, takže uděláno z hovězí roštěnky, také s česnekem viz Danka Snášelová, a hodnotím za 1. I negativní diskuse dopomůže k zviditelnění receptu, který by možná jinak zapadl, jako většina. Gábinko, pište další a maminku zdravím.

  2. Danka Snášelová   23.06.2008 | 17:08 | reagovat |

    Manžel má rád vepřovou krkovičku , tak jsem ji udělala podle tohoto receptu. Masíčko jsem ještě potřela prolisovaným česnekem. Tak jak chlapi od Ňulinky, tak i ten můj se olizoval. Je bezva, že mladé děvče má zájem o vaření a umí se o dobrý recept podělit s ostatními. Gabčo dávám za 1.

  3. Gabriela Mintělová   23.06.2008 | 14:09 | reagovat |

    Víte, od mého dětství jsme tomuhle receptu říkali senzační biftečky :) byly přesně podle receptu, který jsem tady napsala, nevěděla jsem, že bifteky jsou jen z hovězího, ale chtěla jsem se o něj podělit :) Mamka řekla, že máte pravdu, a proto ještě dodala kdo trvá na hovězím ať to zkusí s hovězí roštěné, bude to stát za to uvidíte :)) ( Což jsem dodnes nevěděla kde vlastně roštěnka na kravce je:)

  4. Gabriela Mintělová   23.06.2008 | 13:04 | reagovat |

    Děkuji všem co recept zkusili a chutná jim a děkuji taky za podporu :) Jinak paní nebo pane ZK konečně mám jasno! :))

  5. Frantiska :)   22.06.2008 | 17:45 | reagovat |

    Klasika, absolutne vas nezajima recept, proc si v Diskuzi nevytvoříte topic a tam to rozeberete, pod recept by melo byt o receptu a ne kde je jake y/i. Me to moc chutnalo a je mi uplne jedno kolik mam hrubek, protoze s klidnym svedomim muzu rict, ja recept vyzkousela

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web