Šamorinský rožeň

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • brambory
    • cibule
    • klobása
    • kapie
    • slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, brambory, cibuli, klobás, kapii a slaninu nakrájíme na plátky. Jednotlivé kousky napichujeme na ocelovou jehlu, nebo na špejli. Osolíme, opepříme a zakapeme olejem.
2
Pak necháme odležet v chladu 2-3 hodiny. Odleželé rožně upečeme na oleji, zastříkneme vodou a krátce podusíme.
3
Příloha: různě upravené brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.