Autor:

Kunětický rožeň

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
svíčková
200 g
Kuřecí maso
prsa
200 g
Vepřové maso
kýta
200 g
Slanina 100 g
Kapie 100 g
Cibule 100 g
Bobkový list  
Pepř mletý  
Kečup - jemný 30 g
Kopr 10 g
Rostlinný olej 60 g
Vývar 100 ml
Kunětický rožeň

Postup přípravy:

Nakrájené, osolené, opepřené maso napichujeme na špíz střídavě s kapií, cibulí a slaninou s bobkovým listem.
Na rozpáleném oleji zvolna opékáme tak, aby se maso dobře propeklo. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup a chvíli podusíme.

Poté zalijeme vývarem a přidáme kopr. Špíz při podávání šťávou přelijeme.
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory spolu se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kunětický rožeň

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web