Kunětický rožeň

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g hovězí maso svíčková
    • 200
      g kuřecí maso prsa
    • 200
      g vepřové maso kýta
    • 100
      g slanina
    • 100
      g kapie
    • 100
      g cibule
    • bobkový list
    • pepř mletý
    • 30
      g kečup - jemný
    • 10
      g kopr
    • 60
      g rostlinný olej
    • 100
      ml vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájené, osolené, opepřené maso napichujeme na špíz střídavě s kapií, cibulí a slaninou s bobkovým listem.
2
Na rozpáleném oleji zvolna opékáme tak, aby se maso dobře propeklo. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup a chvíli podusíme.
3
Poté zalijeme vývarem a přidáme kopr. Špíz při podávání šťávou přelijeme.
4
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory spolu se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.