Salát se sýrem, fazolkami, čočkou a špenátem

Hodnocení:

Moje:

25 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g sýr halloumi nakrájený na kousky (můžete nahradit jadelem)
    • 200
      g zelené fazolky očištěné
    • 3
      lžíce panenský olivový olej extra panenský
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • dijonská hořčice 1 a 1/2 lžičky
    • 0,5
      ks šalotka jemně nakrájená
    • 40
      g čočka konzervovaná (propláchnutá)
    • 50
      g baby špenát lístků
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 240 °C. Sýr a fazolky rozložte na plech pokrytý pečicím papírem, lehce pomazaný olejem a pečte 10 až 12 minut, až sýr zvláční a začne zlátnout. Mezitím spolu prošlehejte olej, citronovou šťávu, hořčici a šalotku v míse. Vsypte čočku, špenát, opečený sýr s fazolkami a promíchejte. Osolte, opepřete a podávejte.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.