Rychlé buřty Šafaříci

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg špekáček
    • 2
      ks cibule Velká
    • 4
      ks okurka 3-4 nakládané okurky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 200
      ml majonéza
    • 2
      ks cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky, cibuli a okurky pokrájíme na tenká kolečka a vsypeme do porcelánové mísy. Z worchesteru, rajč. protlaku, cukru a oleje si připravíme řídkou směs, kterou necháme projít varem.
2
Po vychladnutí přimícháme majonézu a spojíme s ingrediencemi v porcelánové míse. Plníme do sklenic a necháme tak 2 dny uležet.
3
<BR>Tento recept mám od manželky svého prvního šéfa a fakt se ujal. Všichni, kdo ochutnali pokračují v jeho přípravě a předávají recept dalším kuchařům a kuchařkám. Proto by byla škoda se s Vámi nepodělit. U nás se tedy dělá minimálně dvojnásobná dávka.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ascher
    Ascher |

    11. 10. 2011 18:48

    V našem rodinném receptu je ještě obyčhořčice, jsou hodně dobré.

  • as
    as |

    24. 2. 2005 11:13

    Výborné!!! Výborné!!! Výborné!!! Dělala jsem z točeného salámu, kolečka jsem překrojila na poloviny a cibuli na slabé nudličky. Bylo to dobré i v den přípravy. Díky za recept - budu dělat častěji!!

  • Jitka
    Jitka |

    18. 2. 2005 08:44

    Dobrý den Aničko, jsem ráda, že ho znáte a děláte. S tou žvýkačkou máte svatou pravdu, někdy ani jedna nestačí. A cibule... dle libosti každého jedince. Tak dobrou chuť!

  • Anna
    Anna |

    17. 2. 2005 09:44

    Tento recept je opravdu dobry, znam ho pod jinym jmenem a delam ho velice casto i do prace a pak si tedy samozrejme musim vzit zvykacku :-):) ale je to vyborny... Akorat my davame stejny pocet cibule a stejny pocet spekacku... dobrou chut