Autor:

Rychlá houbová omáčka ze sušených hub

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Sušené houby  
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar  
Smetana ke šlehání  
Cibule  
Máslo  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Hrst sušených hub namočíme do 4 dcl vody. Mezitím si rozehřejeme máslo, na které vhodíme nadrobno nakrájenou větší cibuli, osmahneme ji a vmícháme 2 polévkové lžíce hladké mouky a vytvoříme jíšku.
Jíšku zalijeme 4 dcl vývaru a přidáme houby i vodu, ve které byly namočeny. Přidáme trochu pepře a trochu soli podle chuti a vaříme na mírném plameni půl hodiny, pak už jen přidáme smetanu a chvilku povaříme.

Omáčka je dobrá k hovězím masu nebo samotná.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové nočky s medvědím česnekem Jaro má zelenou, i na talíři Články z

Komentáře k receptu: Rychlá houbová omáčka ze sušených hub

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web