Autor:

Rybokuře v bramboráku

Ingredience
Sojová omáčka  
Kuřecí prsa  
Brambory  
Bílé víno  
Rybí file  
Tymián  
Koření
na bramborák
 
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, rybí filé na drobné kousky. Osolíme, okořeníme a orestujeme na oleji. Přidáme sójovou omáčku, podlijeme bílým vínem a dusíme.
Mezitím si připravíme bramborové placky klasickým způsobem. Hotové placky položíme na talíř, naplníme směsí masa a přeložíme. Podáváme s čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rybokuře v bramboráku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web