Autor:

Rybokuře v bramboráku

Ingredience
Sojová omáčka  
Kuřecí prsa  
Brambory  
Bílé víno  
Rybí file  
Tymián  
Koření
na bramborák
 
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, rybí filé na drobné kousky. Osolíme, okořeníme a orestujeme na oleji. Přidáme sójovou omáčku, podlijeme bílým vínem a dusíme.
Mezitím si připravíme bramborové placky klasickým způsobem. Hotové placky položíme na talíř, naplníme směsí masa a přeložíme. Podáváme s čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Rybokuře v bramboráku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web