Autor:

Řízky z mletého masa

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 500 g
Houska 1 ks
Slanina 50 g
Mléko 100 ml
Pepř drcený 1 špetka
Hladká mouka 100 g
Vejce 1 ks
Pivo 250 ml
Mletá paprika 1 lžička
Sůl  
Olej
nebo sádlo, na opečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Housku nakrájíme na kousky, namočíme do mléka, slaninu nakrájíme na kostičky.
Maso dáme do větší mísy přidáme ingredience zahustíme moukou.Vypracujeme vláčnou směs.Z hmoty tvoříme bochánky.
Na pánev s rozpáleným olejem vložíme připravené řízky a opečeme je po obou stranách.Opečené řízky zalijeme pivem a podusíme ještě asi 10 až 15 minut, během dušení je obracíme.
Řízky podáváme s bramborovou kaší, zdobíme zeleninou a pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Řízky z mletého masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web