Autor:

Řízky z mletého masa

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 500 g
Houska 1 ks
Slanina 50 g
Mléko 100 ml
Pepř drcený 1 špetka
Hladká mouka 100 g
Vejce 1 ks
Pivo 250 ml
Mletá paprika 1 lžička
Sůl  
Olej
nebo sádlo, na opečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Housku nakrájíme na kousky, namočíme do mléka, slaninu nakrájíme na kostičky.
Maso dáme do větší mísy přidáme ingredience zahustíme moukou.Vypracujeme vláčnou směs.Z hmoty tvoříme bochánky.
Na pánev s rozpáleným olejem vložíme připravené řízky a opečeme je po obou stranách.Opečené řízky zalijeme pivem a podusíme ještě asi 10 až 15 minut, během dušení je obracíme.
Řízky podáváme s bramborovou kaší, zdobíme zeleninou a pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Řízky z mletého masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web