Rančerský fazolový hrnec

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová plec
    • 2
      plechovka fazole 1-2
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • chilli
    • klobása
    • kmín
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      paprika
    • šalvěj

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrole rozehřejeme olej, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené osolené a opepřené maso. Opečeme. Podlijeme vodou a dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky a vsypeme fazole (slité, pokud jsou v nálevu). Zakapeme kečupem a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, chilli a šalvějí.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • trkar
    trkar |

    21. 2. 2016 21:39

    Vynikající, jednoduché a velmi chutné. :-)