Autor:

Rančerský fazolový hrnec

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Fazole
1-2
2 plechovka
Cibule 2 ks
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Chilli  
Klobása  
Kmín  
Kečup - jemný 3 lžíce
Paprika
Šalvěj  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

V kastrole rozehřejeme olej, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené osolené a opepřené maso. Opečeme. Podlijeme vodou a dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky a vsypeme fazole (slité, pokud jsou v nálevu). Zakapeme kečupem a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, chilli a šalvějí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Rančerský fazolový hrnec

Komentáře

  1. trkar   21.02.2016 | 21:39 | reagovat |

    Vynikající, jednoduché a velmi chutné. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web