Autor:

Rančerský fazolový hrnec

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Fazole
1-2
2 plechovka
Cibule 2 ks
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Chilli  
Klobása  
Kmín  
Kečup - jemný 3 lžíce
Paprika
Šalvěj  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

V kastrole rozehřejeme olej, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené osolené a opepřené maso. Opečeme. Podlijeme vodou a dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky a vsypeme fazole (slité, pokud jsou v nálevu). Zakapeme kečupem a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, chilli a šalvějí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Rančerský fazolový hrnec

Komentáře

  1. trkar   21.02.2016 | 21:39 | reagovat |

    Vynikající, jednoduché a velmi chutné. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web