Autor:

Radicchiový hroznový salát

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Radicchio
červená čekanka
2 ks
Hroznové víno
bez jader
300 g
Červená cibule 1 ks
Ementál 400 g
Tvrdý sýr 100 g
Vlašské jádra 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice 1 lžička
Med 1 lžíce
Balzamikový ocet 6 lžíce
Řepkový olej 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Radicchio očistíme, omyjeme, osušíme, natrháme na sousta. Vinné hrozny omyjeme, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, ementál nakrájíme na nudličky, tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle, vlašská jádra nahrubo posekáme, v míse promícháme připravené přísady.
Smícháme sůl, pepř, hořčici, med a ocet, nakonec zašleháme olej, zálivkou pokapeme salát, promícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Radicchiový hroznový salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web