Autor:

Pórková polévka od Nicoly

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Pórek
silná tyč
1 ks
Mleté maso
může být i méně
300 g
Voda
dle návodu polévky
1 l
Tavený sýr 100 g
Sůl
dle chuti
 
Polévka instantní
pórková popř. žampionová
1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Mleté

Podusím maso v hrnci s trochou vody (tuk nedávám, aby polévka nebyla moc tučná), přidám vodu, polévku ze sáčku a pórek nakrájený na kolečka (nebojte se toho, že je tam moc pórku, v hrnci mi skoro vařečka stojí). Vařím dle minut uvedených na sáčku polévky, cca 10 min. Vypnu vařič a přidám tavený sýr, aby se dobře rozpustil a nezůstaly hrudky, je potřeba míchat, dokud se nerozpustí. Je-li třeba dosolte. Jako přílohu podávám zapečenou bagetu s česnekovým nebo bylinkovým máslem. Můžete ji koupit jako hotový produkt nebo si ji vyrobit.

Bagetu - veku předkrájejte na šikomo jako na chlebíčky, ale nedokrojte, tak aby spodní část bagety držela pohromadě a na jednotlivé díly namažte z obou stran máslo utřené s česnekem a solí nebo bylinkami - a dejte zapéct do trouby, aby se máslo rozteklo a bageta lehce zhnědla. Když dělám toto jídlo není třeba vařit druhý chod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pórková polévka od Nicoly

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web