Autor:

Polévka z vepřových žebírek se zázvorem a fazolovými klíčky

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová žebírka 1,5 kg
Fazolové klíčky 300 g
Zeleninový vývar
lze připravit i ze dvou kostek Natur zeleninových bujonů bez soli
1 l
Zázvor 5 plátek
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

1. Nejprve žebírka nakrájíme na kousky (přibližně 5 cm), vložíme je do hrnce, přidáme vařící vodu a prudce vaříme cca 5 minut. Po 5 minutách je scedíme.
2. Do hrnce vlijeme zeleninový bujon, vložíme žebírka, zázvor a zprudka vaříme cca 5 minut. Poté vaříme polévku na mírném ohni přibližně 40–50 minut.
3. Přidáme fazolové klíčky a vaříme dalších 20 minut.
4. Na závěr polévku dosolíme dle chuti a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Polévka z vepřových žebírek se zázvorem a fazolovými klíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web