Polévka z vepřových žebírek se zázvorem a fazolovými klíčky

Hodnocení:

Moje:

80 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg vepřová žebírka
    • 300
      g fazolové klíčky
    • 1
      l zeleninový vývar lze připravit i ze dvou kostek Natur zeleninových bujonů bez soli
    • 5
      plátek zázvor
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Nejprve žebírka nakrájíme na kousky (přibližně 5 cm), vložíme je do hrnce, přidáme vařící vodu a prudce vaříme cca 5 minut. Po 5 minutách je scedíme.
2
2. Do hrnce vlijeme zeleninový bujon, vložíme žebírka, zázvor a zprudka vaříme cca 5 minut. Poté vaříme polévku na mírném ohni přibližně 40–50 minut.
3
3. Přidáme fazolové klíčky a vaříme dalších 20 minut.
4
4. Na závěr polévku dosolíme dle chuti a můžeme podávat.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.