Autor:

Polévka z červené řepy s pomerančem

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Červená řepa 250 g
Cibule
menší
1 ks
Pomerančová šťáva 80 ml
Zeleninový vývar 500 ml
Olivový olej
k restování
 
Sůl  
Pepř mletý  
Créme fraiche
na ozdobu; lze nahradit nízkotučnou zakysanou smetanou
 
Polévka z červené řepy s pomerančem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a přiveďte k varu. Vaříme, dokud řepa nezměkne.

Použijte kuchyňský robot (nebo ruční mixér) a za současného přilévání pomerančové šťávy rozmixujte na hladkou polévku.

Podávejte horké se štědrou lžící jemné zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Polévka z červené řepy s pomerančem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web