Autor:

Polévka z červené řepy s pomerančem

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Červená řepa 250 g
Cibule
menší
1 ks
Pomerančová šťáva 80 ml
Zeleninový vývar 500 ml
Olivový olej
k restování
 
Sůl  
Pepř mletý  
Créme fraiche
na ozdobu; lze nahradit nízkotučnou zakysanou smetanou
 
Polévka z červené řepy s pomerančem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a přiveďte k varu. Vaříme, dokud řepa nezměkne.

Použijte kuchyňský robot (nebo ruční mixér) a za současného přilévání pomerančové šťávy rozmixujte na hladkou polévku.

Podávejte horké se štědrou lžící jemné zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka z červené řepy s pomerančem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web