Autor:

Polévka z červené řepy s pomerančem

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Červená řepa 250 g
Cibule
menší
1 ks
Pomerančová šťáva 80 ml
Zeleninový vývar 500 ml
Olivový olej
k restování
 
Sůl  
Pepř mletý  
Créme fraiche
na ozdobu; lze nahradit nízkotučnou zakysanou smetanou
 
Polévka z červené řepy s pomerančem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a přiveďte k varu. Vaříme, dokud řepa nezměkne.

Použijte kuchyňský robot (nebo ruční mixér) a za současného přilévání pomerančové šťávy rozmixujte na hladkou polévku.

Podávejte horké se štědrou lžící jemné zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vyzkoušejte nejlepší zavářky do polévek! Články z

Komentáře k receptu: Polévka z červené řepy s pomerančem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web