Autor:

Pohankový tatarák

30 minut PT0H30M
Porce: 4
Ingredience
Pohanka 4 lžíce
Kečup  
Sůl  
Mletá paprika  
Worcestrová omáčka  
Drcený kmín  
Dijonská hořčice  
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Dietní

Pohanku vaříme 8 minut v lehce osolené vodě. Pak ji scedíme, propláchneme studenou vodou a dáme okapat. Čím méně vody zůstane, tím lépe. Do pohanky přidáme mletou papriku, kečup, hořčici, drcený kmín, worcester a žloutek. Zahustíme strouhankou, necháme vsáknout, okořeníme a zamícháme. Část cibule pokrájíme na kolečka, zbytek drobně nasekáme a vmícháme do pohanky. Minitoasty nebo toastový chléb opečený nasucho potřeme česnekem, navršíme pohankový tatarák a ozdobíme cibulovým kroužkem a sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pohankový tatarák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web