Pohankový tatarák

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce pohanka
    • kečup
    • sůl
    • mletá paprika
    • worcestrová omáčka
    • drcený kmín
    • dijonská hořčice
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku vaříme 8 minut v lehce osolené vodě. Pak ji scedíme, propláchneme studenou vodou a dáme okapat. Čím méně vody zůstane, tím lépe. Do pohanky přidáme mletou papriku, kečup, hořčici, drcený kmín, worcester a žloutek. Zahustíme strouhankou, necháme vsáknout, okořeníme a zamícháme. Část cibule pokrájíme na kolečka, zbytek drobně nasekáme a vmícháme do pohanky. Minitoasty nebo toastový chléb opečený nasucho potřeme česnekem, navršíme pohankový tatarák a ozdobíme cibulovým kroužkem a sekanou petrželkou.
Zařazení: Ostatní Dietní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.