Autor:

Plněné okurky II.

Střední
Ingredience
Okurka 8 ks
Kapustové listy 8 ks
Žloutek 2 ks
Muškátový oříšek  špetka
Mouka  
Strouhanka  
Vejce 1 ks
Olej  
Bílý jogurt 500 ml
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Nakládané okurky
malé
4 ks
Bílý chleba
starý
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Z okurek odkrojíme jeden konec a lžičkou vydlabeme vnitřek. Potom je oloupeme. V osolené vodě krátce povaříme kapustové listy a nakladačky. Nakladačky nadrobno nakrájíme, smícháme s rozmačkanými vejci, předem namočeným a vymačkaným chlebem, vmícháme žloutky, oříšek, sůl. Směs dobře promícháme a naplníme vydlabané okurky. Zabalíme je do kapustových listů a nití převážeme. Takto připravené okurky obalíme v trojobalu a ze všech stran osmažíme.

Podáváme s jogurtem ochuceným solí a česnekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Plněné okurky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web