Plněné okurky II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks okurka
    • 8
      ks kapustové listy
    • 2
      ks žloutek
    • muškátový oříšek
    • mouka
    • strouhanka
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • 500
      ml bílý jogurt
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • 4
      ks nakládané okurky malé
    • 2
      ks bílý chleba starý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z okurek odkrojíme jeden konec a lžičkou vydlabeme vnitřek. Potom je oloupeme. V osolené vodě krátce povaříme kapustové listy a nakladačky. Nakladačky nadrobno nakrájíme, smícháme s rozmačkanými vejci, předem namočeným a vymačkaným chlebem, vmícháme žloutky, oříšek, sůl. Směs dobře promícháme a naplníme vydlabané okurky. Zabalíme je do kapustových listů a nití převážeme. Takto připravené okurky obalíme v trojobalu a ze všech stran osmažíme.
2
Podáváme s jogurtem ochuceným solí a česnekem.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.