Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
15 minut
2
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      ml pivo světlé
    • 0,5
      lžička mletá sladká paprika
    • 0,5
      lžička drcený kmín
    • 1
      špetka chilli
    • sůl
    • pepř mletý čerstvě

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Měkký tvaroh (lepší je kostka než vanička) smíchejte s pivem a uvedeným kořením. Uzavřete sklenice a nechte při pokojové teplotě zhruba 5 dní vyzrát. Odleželý sýr důkladně promíchejte nebo promixujte a podávejte s pečivem a posypaný pažitkou či jemně nasekaným pórkem.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jurčová Iveta
    Jurčová Iveta |

    18. 4. 2016 07:08

    Vyzerá to dobre Určite vyskúšam.

  • Jitka
    Jitka |

    5. 6. 2015 10:05

    Vubec nam nechutnal, tak rychle letel a navic smrdel jak bolava noha.