Autor:

Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Měkký tvaroh 250 g
Pivo
světlé
100 ml
Mletá sladká paprika 1/2 lžička
Drcený kmín 1/2 lžička
Chilli 1 špetka
Sůl  
Pepř mletý
čerstvě
 
Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Měkký tvaroh (lepší je kostka než vanička) smíchejte s pivem a uvedeným kořením. Uzavřete sklenice a nechte při pokojové teplotě zhruba 5 dní vyzrát. Odleželý sýr důkladně promíchejte nebo promixujte a podávejte s pečivem a posypaný pažitkou či jemně nasekaným pórkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Komentáře k receptu: Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

Komentáře

  1. Jurčová Iveta   18.04.2016 | 7:08 | reagovat |

    Vyzerá to dobre
    Určite vyskúšam.

  2. Jitka   05.06.2015 | 10:05 | reagovat |

    Vubec nam nechutnal, tak rychle letel a navic smrdel jak bolava noha.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web