Autor:

Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Měkký tvaroh 250 g
Pivo
světlé
100 ml
Mletá sladká paprika 1/2 lžička
Drcený kmín 1/2 lžička
Chilli 1 špetka
Sůl  
Pepř mletý
čerstvě
 
Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Měkký tvaroh (lepší je kostka než vanička) smíchejte s pivem a uvedeným kořením. Uzavřete sklenice a nechte při pokojové teplotě zhruba 5 dní vyzrát. Odleželý sýr důkladně promíchejte nebo promixujte a podávejte s pečivem a posypaný pažitkou či jemně nasekaným pórkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.

Komentáře

  1. Jurčová Iveta   18.04.2016 | 7:08 | reagovat | závadný

    Vyzerá to dobre
    Určite vyskúšam.

  2. Jitka   05.06.2015 | 10:05 | reagovat | závadný

    Vubec nam nechutnal, tak rychle letel a navic smrdel jak bolava noha.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web