Pivní steak ala pivní bratr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Luky737

Suroviny

Vložit do nákupu
    • maso
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce hořčice
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      dl pivo
    • koření dle chuti - já dávám oregano, tymián, rozmarýn nebo provenskálské koření
    • sůl chce to dost osolit
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy nalijeme olej, do něj dáme rozdrcený česnek a hořčici, dobře promícháme dokud se olej a hořčice nespojí. Přidáme koření a nakonec pivo, chce to jen lehce podle konzistence. Já nechávám marinovat v sáčku s vysátým vzduchem (je to rychlejší), ale přesto nechávám marinovat alespoň 1 den předem.
2
Dle mého názoru záleží prostě na každém, jaký má cit na chuť a fantazii. s tímto receptem jsem sklidil vždy celký úspěch tak snad bude chutnat i Vám.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Jiří Vanžura
    Jiří Vanžura |

    25. 6. 2010 20:15

    To je asi steak pro vegetariány.

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    14. 6. 2010 21:40

    Hlavne, že je to zaradené do správnej kategorie.

  • recepty 73
    recepty 73 |

    14. 6. 2010 18:14

    V masně :-)))

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    14. 6. 2010 15:22

    Provensálské koření se píše se "s"

  • Ladia -
    Ladia - |

    14. 6. 2010 15:11

    A kde je maso?